woensdag 20 januari 2010

Playlist 17-01-2010

Afgelopen zondag hadden we het over abortus. Wat zou jij doen als je partner het kind niet wil?Is abortus een optie voor jou? De stelling van de week was dan ook: "Als ik zwanger ben en mijn partner wilth het kind niet dan pleeg ik abortus." We hebben veel leuke reacties gehad en DJ Quame draaide weer lekkere muziek.

1. Full Crate & Mar – She was Fly FT Eric RobersonDit liedje komt van de EP Conversations with here die op 15 januari 2010 gereleased is door de Amsterdamse boys Full Crate en Mar. Droom lekker weg op de 5 heerlijke nummer. De EP is o.a. in de Itunes store verkrijgbaar voor slechts € 2,99.

2. Carlitta Durand & Vaughn Garcia – Lost Love FT Jabee
Dit liedje is afkomstig van The Doug & Patty LP. Carlitta Durand is o.a. bekend van haar samenwerking met The Foreign Exchange. In dit geval werkt ze samen met Vaughn Garcia met als resultaat een hele dope soulvolle EP. Zoals beloofd hier de download link.

3. Jaheim – Another round
4. Common – Retrospect for Life ft .Lauryn Hill

5. Irregular Mek – Awkward
Dit liedje is afkomstig van de Winning Loser mixtape. Deze mixtape beschrijft het leven/relaties van een jongeman. Erg goed in elkaar gezet en zoals beloofd hier de download link.

6. Bilal – Suga Sweetumz
7. Next – On and Off
8. Tyler Woods ft 9th Wonder – Proove myself
9. FS Green – Preppy Lady

Track from way back
10. Teddy Pendergrass and Whitney Houston – Hold me in your arms

11. Dil Jackson – Player has Butterflies
12. Romain Virgo – This Love

13. Sharon Jones & The Dap Kings – Ain’t no Chimneys
14. Gill Scott-Heron – Me and the Devil

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Blogarchief