donderdag 24 december 2009

Stem om jouw track van 2009!

Aanstaande zondag is alweer de laatste show van 2009! En dat willen wij natuurlijk vieren met een speciale show. Zoals beloofd hebben we Nation of Elzi te gast met dope tracks en leuke vragen. Maar je kan natuurlijk ook heel veel muziek verwachten en een aantal van onze leukste gasten die we door het jaar heen in de studio hebben gehad!

Jij kan ook invloed hebben op de muziek. Wat was jouw favoriete 'soulful' track uit 2009???? Het mag ook een oudere track zijn die wij afgelopen jaar in de show hebben gedraaid.

Is bijvoorbeeld het album Leave it all Behind van de Foreign Exchange jou bijgebleven? Of wil je een lekkere track van Jill Scott, R. Kelly, Q-Tip, Raheem Devaughn, Sy Smith, Common, Sizzla, Erykah Badu of een andere dope artiest horen? Laat het ons weten en mail naar sundaysoulsistas@gmail.com!

Mail 1 track of een hele top 10, het maakt ons niet uit, wij gaan er een mooie lijst van maken en DJ Quame mixt ze aan elkaar. Een bericht op onze twitter/facebook/hyves achterlaten mag ook.

See you this Sunday!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Blogarchief