woensdag 7 oktober 2009

Win kaarten voor Da Bounce Comedy Night!


Heb jij zin in een gezellige avond vol humor, muziek en dans? Luister dan a.s. en volgende week zondag naar de Sunday Soul Sistas op Getmixed Radio. We geven namelijk 4x2 kaarten weg voor Da Bounce Comedy Night!

De meest hilarische comedians uit Amerika worden speciaal overgevlogen en zij komen met maar één doel; het theater volledig op z’n kop zetten! De comedians zijn beslist geen ‘kleintjes’ in het vak. In Amerika zijn ze o.a. bekend van grote TV shows als Def Comedy Jam, Comedy Central, David Letterman, MTV Comedy hour, etc.

Ook dit keer wordt alles uit de kast gehaald met een paar grootheden uit Amerika; Reggie Reg; hilarische en perfecte imitaties van o.a. Obama, Jay-Z, Denzel Washington, Shaun Jones; vlijmscherpe grappen met sterke punchlines en Special P; komische subtiele grappen met harde uitschieters. MC van de avond is de Nederlands-Amerikaanse comedian Tricky Rick en en DJ zal zorgen voor lekker tunes.

Maar dit is niet alles. Een avond Da Bounce staat bol van entertainment…naast optredens van ‘s werelds beste comedians is er een (inter)nationale zang act, dj’s in de foyer en op het podium en een spectaculaire street-dance show.


De eerste shows van het nieuwe seizoen staan gepland in de maand oktober:
  • Don. 22 okt. – Theater Fabriek – Amsterdam – 20:15u
  • Vrij. 23 okt. - Theater Zuidplein – Rotterdam – 20:15u
  • Zat. 24 okt. - Beatrix Theater – Utrecht – 23:00u (Late Night Show)



Da Bounce Comedy Nights
biedt een bruisend en avondvullend programma met een gevarieerde mix van; Comedy, Muziek en Dans. Met uitverkochte shows in de grotere theaterzalen en goede recensies, blijkt deze formule nog steeds te werken.

Wil jij hierbij zijn? Check dan de Da Bounce website. Kaarten kosten € 20,- per stuk maar alle luisteraars van Getmixed Radio krijgen een speciale korting. Hoe je hiervoor in aanmerking komt hoor je tijdens de show. Of doe gewoon mee met de prijsvraag in de show en win een van de vier kaarten voor de show in Amsterdam of Utrecht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Blogarchief