vrijdag 11 september 2009

Win twee Durex waardebonnen t.w.v. 20 euro!


Aankomende zondag staat de Sunday Soul Sistas in het teken van Veilig Vrijen. Wij hebben o.a. een interview met Girls&Brands, dé specialist in de leefwereld van meiden. Zij hebben onderzoek gedaan naar het condoomgebruik onder meiden/vrouwen en vertellen over een aantal interessante bevindingen.

Daarnaast geven wij twee Durex waardebonnen t.w.v. €20,- weg die vrij te besteden zijn op dé internetwinkel met passie voor liefde! www. ikdoehetveilig.nl

Op ikdoehetveilig.nl kan je anoniem tegen scherpe prijzen condooms en andere seks-speeltjes van het merk Durex bestellen. Schaam jij je om condooms of een vibrator in de winkel te kopen? Dan is ikdoehetveilig.nl zeker iets voor jou!

Je steunt ook het goede doel want bij elke bestelling doneert ikdoehetveilig.nl 0,20 eurocent aan goede doelen die zich inzetten voor de wereldwijde strijd tegen aids (Amref Flying Doctors, StopAidsNow, Unicef, SOAIDS, Aidsfonds). Ikdoehetveilig.nl biedt iedereen de mogelijkheid om op een eenvoudige en betrouwbare manier condooms te bestellen.

De stelling van de week is: Vrouwen die condooms bij zich hebben zijn op sex uit.
Luister dus vanaf 20.00uur naar Getmixed.FM om mee te discussiëren en kans te maken op twee waardebonnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Blogarchief