donderdag 24 september 2009

Wij geven a.s. zondag een Solar Charger weg!


Vergeet jij ook altijd je telefoon op te laden waardoor je de hele dag onbereikbaar bent? Of zit je in de trein en merk je dat je mp-3 speler bijna uitvalt? Lastig, maar de Sunday Soul Sistas gaan die problemen voor je oplossen! In de show van a.s. zondag geven we namelijk een Solar Charger weg waarmee jij overal je apparatuur kan opladen!

Luister dus a.s. zondag van 20.00hr tot 22.00hr naar Getmixed Radio.

Een Solar what??!!
De Solar Charger zorgt ervoor dat je mobiele telefoon en elektrische apparatuur zonder moeite en zonder stroom opgeladen wordt. De Solar Charger sPods is geschikt voor bijna alle apparatuur, zo zitten er accessoires bij voor verschillende mobiele telefoon types zoals Nokia, Samsung, Motorola en Sony-Ericsson, voor je digitale camera, PDA, Mp3 en Mp4 die onder een batterijcapaciteit van 1200mAH zitten.

Net als alle andere Solar Chargers zet dit apparaatje zonlicht om in elektrische energie en is hij daarmee ook nog eens milieuvriendelijk. Maar, hij is van tevoren op te laden via stroom of via een USB uitgang.



What if the sun ain't shining and the weather ain't sweet?
Het mooiste van deze Solar Charger is dat hij niet alleen oplaadt in zonlicht, maar ook in kunstlicht. En in dit koude kikkerlandje, waar de zon zeker niet overmatig schijnt komt dat natuurlijk zeer goed van pas. Door het kleine formaatje en het lichte gewicht van slechts 50 gram is die heel makkelijk mee te nemen in jaszak, broekzak of handtas.


Deze actie wordt mogelijk gemaakt door MegaGadgets.nl

Megagadgets is gespecialiseerd in de detailhandel, distributie en marketing van de laatste en nieuwste gadgets en andere vernieuwende producten. Zij zijn altijd op zoek naar de gekste en mafste producten die er in deze wereld te krijgen te krijgen zijn. Zij reizen de hele wereld af op zoek naar producten met een twist, die je inspireren of gewoon leuk zijn. Gadgets zijn leuke hebbedingetjes om voor jezelf te kopen en natuurlijk om cadeau te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Blogarchief