zondag 31 mei 2009

Act like a lady - Think like a man

Het boek van radiomaker, stand-up comedian en nu ook schrijver Steve Harvey heet Act like a lady - Think like a man. Er is veel gepraat over dit boek in shows als Oprah en meer. Eerst dacht ik dat het een het allemaal een hype was, maar gisteren heb ik het boek helemaal uitgelezen. En ik moet zeggen, I (Angelique) LOVE IT!!

Het boek gaat in op vragen die veel vrouwen hebben zoals Why do men cheat?, What drives men? How to get the ring? Maar ook legt hij uit hoe mannen in elkaar zitten en denken over bepaalde situaties. Wanneer ben je bijvoorbeeld voor een man een keeper en wanneer een throwback?

Vooral het hoofdstuk 'Men respect standards-Get some' zet je aan het denken. Dan zijn er nog de 'Five Questions every woman should ask before she gets in too deep'. En niet te vergeten de 'Ninety-Day rule' om het respect te krijgen die je verdient.


Alle bovenstaande punten en meer worden op een leuke en zeer grappige wijze behandeld. Steve Harvey blijft een comedian en dat is ook zeker in het boek te merken. Niet alleen neemt hij je mee in de brain van de man, maar hij laat je ook zien dat je als vrouw 'respect voor jezelf' moet hebben om respect te krijgen. Voor elke vrouw (en mannen eigenlijk ook wel) een aanrader!

Er is nog geen Nederlandse vertaling beschikbaar, maar de Engelse versie leest lekker makkelijk weg. Wil je alvast een preview lezen? Klik dan HIER.

2 opmerkingen:

  1. Watch a show of Dhr Phill and now im curious...Hmmmmm what is this all about???Hope find this book here in Holland..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waneer komt die nederlandse versie

    BeantwoordenVerwijderen

Blogarchief